SamiTastula

Järjen käyttö sallittua vai onko sittenkään??

 

                                             

Osuipa silmiini uutisointi liittyen Ahvenanmaan puolustukseen sekä järkiperustelut miksi näin on toimittava. Tätä ymmärtämisen lahjaa ei ilmeisesti osata kuitenkaan käyttää siten kuin se olisi asema huomioon ottaen suotavaa, kuten käy julki Krista Mikkosen (Virh.) kohdalla toteutuvaan ajatusmalliin.

Millä perusteilla näihin eri lautakuntiin valitaan jäsenistö, onko asioista todellisuudessa ymmärrettä vai riittääkö se että ymmärtää lautakunnan tehtäviksi lankeavista asioista yhtä paljon kuin se kuuluisa sika satelliitista? (toivon ettei edellä käyttämäni vertaus pidä paikkaansa)

 

Alla linkki nimenomaiseen uutisointiin:

http://www.msn.com/fi-fi/uutiset/kotimaa/h%C3%A4mm%C3%A4stys-jussi-niinist%C3%B6n-ahvenanmaa-kommentista-%E2%80%9Dsiis-oikeastiko-puhuu-tuollaisia%E2%80%9D/ar-BBlDkC0

 

Milloin saamme vastauksen näihin seuraavaksi alla oleviin menoeriin sekä niiden tuomiin kansantaloudellisiin hyötyihin niin  Suomelle kuin myös suomalaisille, vaiko onko menoerät ainoastaan osittainen toimintamalli Suomen valtion kohdalla tapahtuvasta julkisen kilven kiilloittamisesta?

  • Kuinka monia miljoonia syydetään kehitysavun nimikkeellä ympäri maailmaa??
  • Kuinka monia miljoonia syydetään ympäri maailmaa, milloin minkäkin uppoavan saariryhmän pelastamiseksi?? (jotka edelleen samalla korkeudella kuin silloin 20 vuotta sitten kun näitä varoja on kyseiseen toimintaa alettu hukkaamaan)
  • Miten monta miljoonaa syydetään EU:n suuntaan vain sen takia että saamme nauttia milloin mistäkin eriskummallisesta direktiivistä jotka haittaavat kansalaisten joka päiväistä elämistä sekä valtion edun mukaista muuta toimintaa??

Kuinka paljon olemme todellisuudessa saaneet hyötynä takaisin näistä edellä mainitsemistani toimenpiteistä

Miksi ei tämä samainen puolue tai tämä samainen edustaja kyseenalaista näiden hukattujen varojen hyötyä Suomelle, vai onko perusteluna vain se yksinkertainen asia että puolustusministerinä Perussuomalaisten edustaja??

Onko siis tämä sitä aatteen vuoksi tapahtuvaa tyhmyyttä vai periaatteen vuoksi tapahtuvaa kyseenalaistamista??

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

Toimituksen poiminnat